Logo

Händer på Sajtbolaget

2012-08-23

Namnbyte och ny egen hemsida!

Hej!

 

Ni har väl inte missat att vi bytt namn till Sajtbolaget?

Den nya hemsidan hittar ni här »2012-05-01

Jobba hos oss

Vi söker en trevlig och duktig webbutvecklare / webbdesigner som trivs att arbeta i team, men som också har lätt för att jobba självständigt.

Arbetsuppgifterna består i att producera hemsidor och utveckla internettjänster åt våra företagskunder.

För att vara behörig till tjänsten, så behöver du goda kunskaper i PHP, CSS och MySQL.

Sänd in ansökan senast 27 maj 2012 och hör gärna av dig till Kristian Helström om du har några frågor.

Välkommen in med din ansökan.

 

 2012-04-26

Grillexperten öppnar webshop!

Grillexperten, som förutom på Internet finns i Svenssons Fritidsmöblers lokaler, har nyligen öppnat sin webshop.
Lagom till 2012 års grillsäsong presenterar de smakfulla och högkvalitativa grillar från det välkända märket Weber.

Under lanseringen kör de även fraktfritt samt 20% rabatt på grilltillbehör vid köp av utvalda grillar så det är bara att besöka sidan eller affären och göra vårens första kap!

Förutom grillar hittar ni självklart en stor mängd grilltillbehör såsom t ex. grilltänger, rökspån, salladsbestick, grillkorgar m.m. m.m. Har ni en gammal webergrill som sett sina bästa dagar så kan ni även köpa en del reservtillbehör till denna!

Sidan uppdateras med Pussel och grillälskare som vi själva är är vi väldigt stolta över att ha fått leverera den här lösningen till Grillexperten.

 2012-03-12

Bendiro valde Sajtbolaget och Pussel

Bendiro Profile Tech tillverkar kundspecifika eller unika produkter baserade på metallprofiler för industri och grossister, i första hand i Europa.
 Bendiro har som målsättning att vara en attraktiv leverantör genom att utveckla och upprätthålla effektiva system för såväl kvalitet och miljö som för rationell kommunikation med kunder.

Vi är stolta över att Bendiro valde Sajtbolaget som leverantör av deras nya hemsida. Bendiro kan nu själva via Pussel uppdatera sin hemsida själva.

 2012-03-07

Samtalshörnan i Varberg får nytt utseende!

Vi har fått förtroendet av Jonas Svensson / Samtalshörnan i Varberg att tillverka en ny hemsida.

Jonas är utbildad diplomerad samtalsterapeut och har drivit företaget sedan 2008.
Besök sidan här för mer information om Jonas och Samtalshörnan.
Sidan uppdateras med vårt verktyg Pussel 

Samtalshörnan i Varberg2012-01-19

Flytten till nya lokaler klar!

I mellandagarna gick första flyttlasset till våra nya lokaler på Igeldammsvägen 6.
Det mesta flyter numera på som vanligt men vi har fortfarande lite problem med vår telefonväxel.
Ni når oss fortfarande på 0346-87200 men skulle ni inte komma fram så skicka oss gärna ett mail på: info@lithusgruppen.se!2011-12-22

Bästa kunder.

På Lithusgruppen har det varit en intensiv höst med många nya och spännande projekt.
Som julklapp i år så skänker vi en gåva till Barncancerföreningen och vi vill tacka alla er kunder som gör detta möjligt för oss.

God Jul önskar


Kristian, Tomas, Igor, Ola, Peter, Fredrik

Ps: Den 1 januari 2012 kommer vi att flytta vår verksamhet till nya lokaler på Igeldammsvägen 6 i Falkenberg. Mer information om detta kommer i mellandagarna

 

 2011-11-09

Ästad Gård förnyar sin webbplats

En perfekt balans mellan nytta och njutning är Ästad Gårds bästa erbjudande. För några år sedan fick de den fina utmärkelsen ”Nordens mest inspirerande mötesmiljö” och idag visar vi stolt deras nya mysiga webbplats. Utöver massa information och snygga bilder kan du även direkt boka ett rum, göra ett förfrågan och läsa deras blogg. Allt uppdateras med vårt onlineverktyg Pussel.

Besök Ästad Gård

Ästad Gård på Facebook

Ästad Gård2011-11-07

Ny webbplats till KGC

KGC - Knowledge Ground Construction, är en komplett sammarbetspartner för maskintjänster riktade till företagskunder och privatpersoner med uppdrag inom entreprenad, industri och bygg. De fick idag en ny webbplats som uppdateras med Pussel.

Besök KGC

KGC på Facebook

 

KGC2011-11-04

Sol, värme och Lars Andrén

Energifrågorna är brännande heta idag. Hur värmer vi våra hus effektivt utan att tära på både natur och den egna plånboken? Finns det nya sätt att tänka, att bygga och att leva som är anpassade till dagens villkor?

Svaret får ni på DrivKrafts ny sida som publicerades idag. DrivKraft är företag som ägs av Lars Andrén som har ägnat de senaste åren att förmedla kunskap om sol, värme och förnybar energi. Föredrag, aktiklar, frågor och svar och hans blogg är några av saker man kan läsa på hans sida. Man kan även köpa några av hans egna böcker.

Besök DrivKrafts hemsida

Lars Andrén på Facebook

 

Drivkraft2011-11-02

JUST NU - DRIFTSTÖRNING

Vi har en tillfällig störning sedan kl. 16.00 som berör vårt nätverk och våran server så en del hemsidor, mail och tjänster ligger nere. Tekniker jobbar för fullt och problemet ska snart bli löst.2011-11-02

DAGENS AVBROTT

Våran server drabbades idag av den största avbrott i webbyråns historia, från 15.30 till 21.30 låg servern nere så webbtjänster, ftp tjänster, mail osv fungerade inte. Nu klockan 21.45 ska allt vara fixat och återställt. Vi beklagar verkligen dagens långa avbrott och ber alla kunder höra av sig imorgon om eventuellt något inte är som det ska dvs. hemsida, mail och alla andra tjänser. Webbyrå är bemanad från kl. 08.00 för mail support och 09.00 för telefon support.

 2011-10-20

Ingvarljud har en ny hemsida

En av Sveriges äldsta musikaffärer INGVAR ljud MUSIK AB fick en ny hemsida. INGVAR ljud MUSIK AB är med över 40 år i branschen och är ett väletablerat företag strax öster om Falkenberg. Så klart uppdateras hemsida med Pussel.

Besök INGVAR ljud MUSIK AB

INGVAR ljud MUSIK AB på Facebook

 

INGVAR ljud MUSIK AB2011-09-20

Nyhetsbrev till Allsång på Vallarna

Vi levererar nyhetsbrev till Allsång på Vallarna. Just nu är det högtid att boka biljetter till Julversionen av Allsång på Vallarna som är tillbaka för åttonde året i rad och har blivit en given publiksuccé. Besök även deras Facebook sida.

 

Julversionen 
av Allsång på Vallarna!2011-09-08

Hemsida till Nordic Active Cooling

Vi är klara med ny hemsida till  Nordic Active Cooling företag som marknadsför och säljer olika produkter med vars hjälp man kan reglera kroppens temperatur, dels en aktiv kylväst med kylmössa och dels en passiv kylväst. Tvåspråkig hemsida administreras med Pussel.

Besök Nordic Active Cooling

 

Nordic Active Cooling2011-08-24

Ny webbplats till go/communication

go/communication grundades år 2000 med syfte att erbjuda sina kunder konsumentinsikter baserade på skräddarsydda marknadsundersökningar. Företaget har de senaste tio åren arbetat med ett antal av Sveriges ledande företag inom branscher som TV, media och finans.
Vi gjorde en ny webbplats till dem och den uppdateras med Pussel.

 

Besök go/communication

 

go-communication2011-08-02

Jenny Saléns nya hemsida färdig

Vi är, trots semestrar och gassande sol, äntligen färdiga med en ny hemsida åt Jenny Saléns!
Sidan uppdateras med pussel och innehåller b l.a. Blog, nyhetslöp samt turnéplan.

Sidan hittar ni på adressen: www.jennysalens.se

Jenny Saléns

 

 2011-07-29

Ny hemsida åt Lena Petersson

Vi har återigen fått förtroendet att tillverka en hemsida åt Lena Petersson.
Förutom information om mångfacetterade Lena kan ni även handla produkter i hennes webshop
som hon designat. Besök sidan här »

Lena Petersson2011-07-14

LM:s - Bred kompetens och brinnande intresse

Idag har vi levererat en hemsida med Pussel till en ny kund - LM:s Elektriska.

LM:s Elektriska AB ägs och drivs idag av Mats Juhlin och nio anställda. Företaget har varit under ständig utveckling de senaste åren med flertalet nya kunder och intressanta projekt.

Besök LM:s Elektriska

 

LM:s Elektriska2011-07-12

Energi Rådgivarna får ny hemsida

Vi fick igen förtroende att göra om Energi Rådgivarnas hemsida. Sidan levereras med uppdateringsverktyg Pussel.

EnergiRådgivarna är förening vars mål är att energianvändning ska ske till minsta möjliga miljöpåverkan. Föreningen bedriver en mängd aktiviteter: konferenser, debatter, kurser, nyhetsbrevet Dialog, lobbying och samarbetsprojekt med andra organisationer.

Besök Energi Rådigvarna

 

Energi Rådgivarna2011-06-29

Varberg Event har ny hemsida

Varberg Event har fått en ny hemsida levererad av Lithusgruppen. Hemsidan är uppbygd med uppdateringsverktyget Pussel vilket  gör att de själva kan uppdatera text, bil och arrangemang på hemsidan. Se deras Varberg Events hemsida på www.varbergevent.se2011-06-13

Mantum är publicerad

Mantum är det nya namnet för transportkoncernen LBC Varberg och ATK Trans. I veckan publicerade vi deras nya hemsida www.mantum.se Vi på Lithus Webbyrå har levererat hemsida och uppdateringverktyg Pussel samt hjälpt dem med integration i Facebook

Se deras hemsida på www.mantum.se2011-06-11

Lia Hof - Boende i slottsmiljö nära Ullared

Lia Hof ligger 8 km från GeKås i Ullared vilket gör det till en perfekt övernattning vid en längre shoppingtur! Nu har vi gjort Lia Hofs webb presentation som levereras med uppdateringverktyg Pussel. Utöver information om Lia Hof så kommer sidan att ha egen blogg och fotogalleri. 

Besök Lia Hofs hemsida

Lia Hof
2011-06-10

Fiske och promenader i underbara bokskogar

Idag har vi publicerat ny sida till Skärbäcks Gård. Skärbäcks Gård är beläget på näset mellan Skärsjön och Humsjön i Varbergs kommun, Halland. Platsen benämns av många som "Pärlan" i Åkulla Bokskogars naturområde. Hemsidan levereras med uppdateringverktyg Pussel.

Besök Skärbäcks Gårds hemsida

 

Skärbäcks Gård2011-06-07

Källsjö Mejeri fick ny hemsida

Källsjö Mejeri är företag som gör fantastiskt goda mejeriprodukter. Deras mest populära produkt är deras goda ostkaka som har fått högsta betyg i tidningen Allt om Mat.  Under veckan fick Källsjö mejeri en ny hemsida som har levererats med uppdateringverktyg Pussel.

Besök hemsidan

 

Källsjö Mejeri2011-03-21

Välkommen till Skrea Camping

Ett nytt projekt i samarbete med Wernersson Idé har publicerats. Det är ny hemsida till Skrea Camping och Vandrarhem. Sidan uppdateras med Pussel.

Skrea Camping är en av Hallands största campingar med över 100 000 gästnätter per år.

Besök hemsidan2011-03-09

Paddor, pelargoner och hemmagjord sylt!

Bråtadal Vandrarhem är en avkopplande och inspirerande miljö i gränslandet mellan Åkulla bokskogar och Ätradalen, 1 mil från Ullared. Under mars månad fick Bråtadal Vandrarhem ny hemsida som nu uppdateras med Pussel.

Besök Bråtadal Vandrarhems hemsida2011-01-26

Begagnade möbler i Halmstad

Nu är vi färdiga med nytt projekt som kallas Tur & Retur. Där kan alla som vill förse sitt hem
med möbler av absoluta högsta kvalitet hitta ett noga utvalt sortiment. Det handlar om svensk- och europatillverkade möbler som behöver hitta nya ägare för att inte förgås.

Så fort det kommer nya fynd presenteras de här på nätet och kan även ses i butiken vid Norra station i Halmstad. Sida administreras med Pussel.

Besök Tur&Returs hemsida: http://www.begmobler.se

 

Tur&Retur2011-01-18

Vesterhavsskolan först ut 2011

Årets första publicerade hemsida blev Vesterhavsskolan i Falkenberg

Vesterhavsskolan erbjuder barn och ungdomar en skola som prioriterar miljö, har fokus på resultat och
som samverkar med omvärlden. Hit väljer elever som har ett brinnade intresse för någon
av skolans profilinriktningar; Sport (fotboll, tennis etc.) och Entertain (musik, dans etc.)

Med hjälp av uppdateringsmodulen Pussel så kan personalen på skolan själva uppdatera hensidan med information.

Besök deras hemsida på : http://www.vesterhavsskolan.se

Vesterhavsskolan2010-10-15

Widehem i Varberg valde Pussel

Vi har just blivit klara med hemsida till Widehem Mäkleri och Interiör AB i Varberg. Widehem Mäkleri kan numera uppdatera sin hemsida själv med hjälp av Pussel.

Widehem Mäkleri och Interiör förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter och deras duktiga stylister hjälper till att framställa bostäderna på bästa sätt för att nå bästa resultat!

Se deras hemsida på http://www.widehemmakleri.se2010-08-15

4H Valde Pussel

4H har nyligen lanserat sin nya site för deras matskolor.

4H:s Matskolor är dagläger för barn och unga som gillar
att laga mat och baka – och som vill göra detta mycket
under en vecka. Vi lagar frukostar, luncher, mellanmål och
bakar en del goda grejer. Detta varvas med tävlingar, lekar
och kanske finns det möjlighet att gå till en badplats.
Under veckan gör vi också utflykter och besöker
bl a en bondgård och hälsar på djuren där.

Besök sidan på: www.matskolor.se2010-05-26

Den vänliga klubben med den läckra banan!

Vinbergs Golfklubb

Vinbergs Golfklubb, den vänliga klubben med den läckra banan, får ny hemsida idag. Vi har gjort helt ny grafisk form och sidan uppdateras med vårt egenutvecklade uppdateringsverktyg Pussel.

På golfbanan finns det 27 trevliga och spännande hål i en härligt omväxlande terräng. Så vare sig du är intresserad av golf eller inte ta en titt på deras nya webbplats.2010-05-25

GATE fick en ny sida

GATE

 

Vi har i samarbete med Wernersson Idé gjort en ny sida till GATE Rehab Development AB. Sidan fick helt ny layout och en enkel webbshop. Sidan och shopen uppdateras med Pussel.

GATE är ett svenskt hjälpmedelsföretag från Isberga Säteri i Smålandsstenar med en lång tradition av forskning och produktutveckling.

Besök GATE's hemsida2010-05-19

Skummeslövsstrands Camping

Lagom till campingsäsongen så har vi publicerat ny hemsida till Skummeslövsstrands Camping. Besök deras sida på nedansående adress:

http://www.skummeslovsstrandscamping.se2010-04-14

Färdig häck från Tönnersjö

Tönnersjö Plantskola AB är Sveriges största alléträdsproducent som odlar lövträd med svensk proveniens, från svenskt frö och E-plantor. Som partiplantskola levererar de till Kommuner, Anläggare, Kyrkogårdförvaltningar mm och erbjuder ett komplett växtsortiment till Dig som kund. Nu har vi gjort om design och lagt till några nyttiga funktioner som Offertförfrågan t.ex. Sidan uppdateras så klart med Pussel.

Tönnersjö Plantskola2010-04-08

Påarpsgård fick ny hemsida

Påarps Gård erbjuder ett fullutrustat äventyrscenter och konferensgård.  De har en nyrenoverad restaurang med fullständiga rättigheter, pub och äventyrsaktiviteter i olika svårhetsgrad. Här finns stug- och rumsuthyrning, naturcamping ­ och mycket mycket mer. Vi erbjuder även fiske för allt från den inbitne fiskaren till den glada amatören."
Idag fick Påarps Gård ny hemsida som ska uppdateras med Pussel.

Påarps Gård2010-04-02

Sugen på jordgubbspaj?

Lagom innan första jordgubbar kommer lanserar vi hemsida till Hallands Bär AB. Deras filosofi är att dagligen leverera nyplockade jordgubbar av högsta kvalité, ju kortare väg desto bättre smak. De vill att jordgubbar skall smaka som barnen vill ha dem, nämligen att de skall vara uppätna innan de når kylen. Hallandsbar.se uppdateras med Pussel och har en intressant modul, recept modulen. Så, om du gillar jordgubbspaj titta här.

Hallands Bär AB2010-03-22

Olssons Entreprenad - företaget som alltid ställer upp

Idag har vi publicerat ny hemsida som uppdateras med Pussel. Det är ny kund, Olssons Entreprenad - mindre företag i Falkenberg som utför entreprenadmaskinsarbeten i Halland. Deras hemsida hittar man här.

Olssons Entreprenad

 2010-03-05

Fegenfesten väljer Pussel

Fegenfesten

Fegenfesten har fått ny hemsida. Vi har tagit fram layout och hela sidan uppdateras med Pussel. Utöver innehållet administrerar de även gästbok och fotogalleri som två extra Pussel moduler.2010-03-02

Nya Trafikskolan fick ny sajt

Nu har vi publicerat ny sida till Nya Trafikskolan. Sidan administreras med Pussel och vi har gjort helt ny grafisk lösning. Nya Trafikskolan i Falkenberg kan ge dig körkortsutbildning för bil och mc, även intensivutbildning,  samt eu-moped, handledarutbildning och riskutbildning i Falkenberg.

 

Nya Trafikskolan Falkenberg2010-03-01

Slaget vid Axtorna

Slaget vid Axtorna är projekt som vi har gjort åt Axtorna Historiesällskap som är en ideell förening med syfte att uppmärksamma slaget vid Axtorna 1565 och öka kunskapen om slaget och tidsperioden. Vi har gjort grafisk form och sidan ska uppdateras med Pussel.

Slaget utkämpades på hösten 1565 av en dansk och en svensk armé. Det utmynnade efter en hel dags strider i en knapp dansk seger. Ungefär 4000 stupade och ligger begravda i massgravar på slagfältet än idag.

Läs mer om Axtorna slaget

 

Slaget vid Axtorna2010-02-23

Hellström på taket2010-02-17

WABE Inredning och Design väljer Pussel

WABE Inredning och Design

WABE Inredning och Design är Falkenbergs företag som erbjuder all typ av special- och inredningssnickerier och arbetar med det mesta, från kompletta inredningar och interiörer i offentliga miljöer som restauranger, barer, receptioner, banker och övriga kontor.

Vi på Lithus Webbyrå har tagit fram en helt ny webbplats som baseras på vår design och publiceringsverktyg Pussel. Vi tackar Wabe för visat förtroende.2010-01-22

Vi gjorde om NO Arkitekts hemsida

NO Arkitekt

 

NO ARKITEKTKONTOR är företag från Falkenberg som drivs av arkitekt Nada Ometlic. Nu har vi gjort om design på webbplatsen med mängder av bilder på deras tidigare arbete samt nuvarande projekt. Vi tackar NO Arkitekt för förtroendet.

Så ser sidan ut idag.2009-12-10

Skivfabriken.se lanserad

Skivfabriken

Skivfabriken är det nya namnet för Lithus Media. Företaget ägs fortfarande av Lithusgruppen AB, men har valt att byta namn så att våra kunder lättare kommer minns vad vi heter. På Skivfabriken kan man trycka och kopiera CD och DVD och som nyhet även USB-minnen med tryck.
Nu har vi lanserat den nya webbplatsen åt Skivfabriken. Den hittar du på skivfabriken.se.

 2009-12-03

Två stora projekt i december

Denna vecka har vi kickat igång två stora projekt Axtorna och Hit-Halland.

Axtorna är helt ny projekt som vi gör åt Axtorna Historiesällskap som är en ideell förening med syfte att uppmärksamma slaget vid Axtorna 1565 och öka kunskapen om slaget och tidsperioden. Vi ska göra grafisk form och sidan ska uppdateras med Pussel.

Hit-Halland har funnits ett tag och det är en turist sida som samlar turist och besöksmål i Halland på Sveriges västkust. Här ska vi göra ny grafisk form och knytta sidan till Pussel.

Båda projekt ska vara klara i december.2009-12-02

Köhler Racing lanserar ny webbsida

Idag har vi publicerat ny webbsida åt Köhler Racing. Köhler Racing är ett företag som trimmar och utvecklar delar och tävlingsmotorer, framförallt för BMW och VOLVO men även till andra märken.

Vi har gjort helt ny grafisk form och sidan uppdateras med vårt egenutvecklade uppdateringsverktyg Pussel.

Titta gärna på kohlerracing.se.2009-11-19

Ny hemsida

Nu är vi äntligen färdiga med vår egen hemsida. "Bagarens barn..." kallas det ju och tyvärr har vi fått skjuta upp publiceringen av vår egen sida till förmån för våra kunders. Vi kommer inom kort att redigera vår referenssida med många, många både äldre samt nya sidor.2009-11-01

Krille pappaledig på deltid

Från och med 1 november så är Krille förädraledig på deltid.

Onsdagar och fredagar är han hemma med yngste sonen Folke, men arbetar som vanligt på Lithusgruppen måndag, tisdag och torsdag.

Tips på bra pappaaktiviteter mottages tacksamt på kristian@lithusgruppen.se 

 

 2009-10-30

Samarbete med Wernersson Idé

Wernersson Idé är en kommunikationsbyrå med inriktning på reklam och marknadsföring främst i tryckt form men även med andra media.

Den 27 oktober invigdes deras nya kontor. Så klart var vi på plats och är stolta över faktum att vi är deras samarbetspartner. Som resultat fick vi göra två spännande projekt åt Wernersson Idé i oktober. 
Helt ny webbsida åt Falkenberg Recycling och Andreasson & Lindhs entreprenad AB. Båda webbplatser uppdateras med Pussel.

Falkenberg Recycling arbetar med återvinning och förädling av järn och metaller. Falkenbergs Recycling blev nyligen utsedda till Årets Gasell i Halland 2009 som snabbast växande företag och med god lönsamhet.

Andreasson & Lindhs Entreprenad är ett jordnära företag med kraft, styrka, erfarenhet och kompetens att hjälpa dig med det du behöver assistans med. Deras huvudsakliga arbetsområden är vatten- och energiborrning, mark- och anläggningsarbeten samt rördrivning.

Vi tackar Wernersson Idé för förtroendet och hoppas på lång samarbete.
Klicka på bilder för att komma åt deras webbplatser.

 

Falkenberg Recycling  Andreasson & Lindhs entreprenad ABLithusgruppen data media webb AB

Igeldammsvägen 6 -311 35 Falkenberg

Tel: 0346 - 872 00

Epost: info@lithusgruppen.se

Lithus AB